Sezamová pražená cizrna
Vhodné na zobání místo brambůrek.
★★★★★ 0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0
Ingredience
- 1 plechovka cizrny
- 3 lžičky sezamového oleje
- 1 lžíce sezamových semínek
- 1 lžíčka sušeného česneku
- půl lžičky soli
Postup
1
Cizrnu zceďte a osušte papírovou utěrkou. Pak nechte na vzduchu pořádně doschnout. Nasypte na pečicí papír a 15 minut opékejte na 170 °C.
2
Promíchejte olej se sezamovými semínky, česnekem a solí. Vyndejte z trouby a promíchejte cizrnu se sezamovou směsí tak, aby všechna cizrna byla pokrytá.
3
Opékejte dalších 15 minut. Nechte při otevřené troubě vychladnout a podávejte.
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}