Sezamová pražená cizrna

Vhodné na zobání místo brambůrek.

TheKacabi

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 1 plechovka cizrny
  • 3 lžičky sezamového oleje
  • 1 lžíce sezamových semínek
  • 1 lžíčka sušeného česneku
  • půl lžičky soli

Postup

1

Cizrnu zceďte a osušte papírovou utěrkou. Pak nechte na vzduchu pořádně doschnout. Nasypte na pečicí papír a 15 minut opékejte na 170 °C.

2

Promíchejte olej se sezamovými semínky, česnekem a solí. Vyndejte z trouby a promíchejte cizrnu se sezamovou směsí tak, aby všechna cizrna byla pokrytá.

3

Opékejte dalších 15 minut. Nechte při otevřené troubě vychladnout a podávejte.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Video: Originální pizza naruby z mozzarelly

Marinovaný kapr pečený na bramborech

Snadné vláčné čokoládové řezy bez vajec

Zdravé kakaovo-ořechové kostky – lepší jak čokoláda

Dort „gumoví medvídci v čokoládové extázi“

Citrónové muffiny

Salát z rukoly, ředkviček a salátu little gem

Pestrobarevný dort s duhovým srdíčkem uvnitř

Čučoriedková torta

Pikantní vepřové nudličky

Křupavý čokoládový dort bez mouky (+ Videorecept)

Čokoládový koláč s oříškovou krustou a medovou polevou