Cuketa zapečená se sýrem feta

Opět jeden tip na zpracování cukety. Tentokrát jsem použila větší kulatou. Hodí se jako příloha k masu, ale v těchto horkých dnes postačí i místo hlavního jídla.

reBarbora's kitchen

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 1 větší nebo 2 menší cukety
  • 100 g sýru Feta
  • 1 lžičku mleté uzené papriky
  • sůl
  • čerstvě mletý pepř

Postup

1

Pokud máte cuketu už větší, s tvrdší slupkou, tak ji oloupejte a vyjměte semínka, u ostatních to netřeba. Cuketu nakrájejte na libovolné kousky, posypte uzenou paprikou, solí a pepřem a promíchejte. Přendejte do zapékací misky a pokryjte nastrouhanou fetou.

2

Dejte péct na 200°C dokud cuketu trochu nezměkne, cca 15 – 25 minut, podle toho jak je cuketa velká.

3

Podávat můžete jako samostatné jídlo nebo jako přílohu k masu.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Křehká kuřecí prsa s rajčatovou omáčkou a bylinkami

Vepřenky s hořčičnou kaší

Rychlé smažené placky z bramborové kaše, se slaninou a česnekem

Těstoviny s kuřecími kousky, parmazánem a petrželkou

Guláš

Spaghetti alla carbonara

Slaný těstovinový koláč

Video: Bramborová roláda naplněná sýrem, slaninou a klobáskou

Penne al sugo freddo

Vepřové nudličky s cuketou

Jemná cizrnová pomazánka s avokádem

Jednoduché lilkové lasagne