Rozpečená bageta

Vaříme bez tuku Marcela Šlehofrová

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 1 bageta
  • Hrst bylinek
    (pažitka, petrželka, libeček)
  • 5 g margarinu Lando s 25% obsahem tuku

Postup

1

Bagetu rozřízneme, každou polovinu potřeme margarinem a posypeme bylinkami.

2

Bagetu pečme v rozpálené troubě pod grilem a horkým vzduchem asi 2 minuty.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Zeleninové sabdží

Pečená kořenová zelenina

Krůtí asijská směs se šafránovou rýží

Dvojfarebná bábovka

Bezlepkový cibulový koláč

Italský mandlový koláč sbrisolona

Jablíčkové kanapky se slunečnicovou pomazánkou

Hraběnčin koláč

Domácí špenátové těstoviny s kuřecím masem a lučinou

Svěží nektarinkový salát s prosciuttem

Zdravé okurkové závitky s hummusem a rajčatovou omáčkou

Pečený křupavý chřest s česnekovým dipem