Rozpečená bageta

Vaříme bez tuku Marcela Šlehofrová

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 1 bageta
  • Hrst bylinek
    (pažitka, petrželka, libeček)
  • 5 g margarinu Lando s 25% obsahem tuku

Postup

1

Bagetu rozřízneme, každou polovinu potřeme margarinem a posypeme bylinkami.

2

Bagetu pečme v rozpálené troubě pod grilem a horkým vzduchem asi 2 minuty.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Makronky se slaným karamelem

„Kravičky“ – Čokoládové řezy s jogurtovým krémem a čokoládovými flíčky

Špagety s omáčkou z domácích rajčat a cukety

Špenátové palačinky

Vytuněný nepečený bezlepkový cheesecake

Krásné ořechové vánoční cukroví „Sněhové koule“

Zapékaná zelenina Tian na olivovém oleji a parmazánu

Zeleninový vývar s nudlemi po asijsku

Variace na focacciu s černými olivami

Fitness brokolicové placky se sýrovým dipem a vysokým podílem bílkovin

Křehké sýrové tyčinky z quinoy

Svěží salát z bulguru