Rozpečená bageta

Vaříme bez tuku Marcela Šlehofrová

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 1 bageta
  • Hrst bylinek
    (pažitka, petrželka, libeček)
  • 5 g margarinu Lando s 25% obsahem tuku

Postup

1

Bagetu rozřízneme, každou polovinu potřeme margarinem a posypeme bylinkami.

2

Bagetu pečme v rozpálené troubě pod grilem a horkým vzduchem asi 2 minuty.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Sladkokyselý sterilovaný květák

Čočka beluga s quinoou a hlívou ústřičnou

Salát z cantalupe, avokáda a koriandru

Smažené sajgonky (jarní závitky)

Zdravá dýňovo-mrkvová bábovka s ořechy, co nestihne vychladnout

Banánovo ovesné sušenky

Veganské lívanečky s borůvkovým žahourem

Nutelovo-amarantové kuličky

Divoká králičí svíčková

Zdravý tvarohový koláč s banánem

Raw citrónovo kokosové řezy

Dýňový falafel se špenátem