Pikantní vepřové nudličky

V kuchyni vždy otevřeno

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 300g minutkového vepřového masa ( panenka, palce apod.)
  • hrst zelených fazolek pokrájených na kousky
  • 1 červena paprika
  • 1 mrkev
  • 3 stroužky česneku
  • 1 menší cibule
  • 1 cm kousek zázvoru
  • 1 dlouhá feferonka
  • 1 ½ PL rybí omáčky
  • šťáva z 1 limetky
  • pár listů thajské bazalky
  • 1PL světlé sójové omáčky
  • jarní cibulka na ozdobu
  • olej
  • sůl

Postup

1

Maso nakrájíme na slabé plátky a ty na nudličky. Zlehka osolíme a opečeme je zprudka na rozpáleném oleji. Vyjmeme a do pánve přidáme nakrájené fazolky, papriku a mrkev na nudličky.

2

Restujeme asi 5 minut, pak přidáme pokrájenou cibuli, posekaný česnek, feferonku a nastrouhaný zázvor.

3

Zalijeme rybí omáčkou, orestujeme a vrátíme maso. Přilijeme limetkovou šťávu, bazalku a sójovou omáčku. Prohřejeme, promícháme a podáváme ozdobené jarní cibulkou s rýží nebo nudlemi.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Hutné máslové řezy s čokoládovými kousky a salkem

Plněné velikonoční mrkvové rolky

Dýňový bulgur s quinoou a parmezánem

Spaghetti al pomodoro

Křehké broskvové řezy s borůvkami

Black forest cake

Krémová cibulačka

Zapečené plněné conchiglioni

Meruňkový tvaroháček

Nadýchané řezy s tvarohovým krémem a kakaem

Snadné domácí chipsy téměř bez oleje

Tvarohová torta s orechovo-mrkvovým cestom