Řepová polévka

Červená řepa je neskutečně zdravá zelenina se spoustou vitamínů. Jenže ne každému chutná. Zkuste ji ale propašovat do zeleninového krému. Chuť řepy zde díky další kořenové zelenině není tak výrazná a bude tak chutnat i těm, kdo řepovou polévku jinak moc nemusí. A co teprve ta barvička!

Broccolicious

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

Suroviny:

  • 2 střední červené řepy
  • 1 cibule
  • 2 menší mrkve
  • 1 petržel
  • 1/2 celeru
  • 2 brambory
  • 1 l zeleninového vývaru / zeleninový bujón
  • 2 lžíce olivového oleje
  • sůl
  • pepř

Postup

1

Veškerou zeleninu oloupejte, očistěte a nakrájejte na kostičky.

2

V hrnci rozehřejte olej a nechejte na něm zesklovatět na jemno nakrájenou cibuli. Poté přidejte veškerou zeleninu, 2 minuty restujte s cibulí a poté zalijte vývarem.

3

Vařte 45 minut, osolte, opepřete a poté rozmixujte.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Lososový tatarák s opečenými toasty

Tvarohový koláč prošívaná deka

Lahodné lískooříškové mléko

Vepřové na rajčatech s cuketou a bazalkou

Indické kuracie prsia s pomarančovou šťavou

Maková roláda s citronovým krémem

Vláčný čokoládovo-cuketový chléb s řeckým jogurtem

Profiteroles au chocolat

Zaplétaný sladký skořicový chléb – Estonský Kringle + Videorecept

Jak upravit brokolici, aby si zachovala vitamíny i krásnou barvu

Řecká musaka

Špaldoví ježci s dýňovými semínky