Řepová polévka

Červená řepa je neskutečně zdravá zelenina se spoustou vitamínů. Jenže ne každému chutná. Zkuste ji ale propašovat do zeleninového krému. Chuť řepy zde díky další kořenové zelenině není tak výrazná a bude tak chutnat i těm, kdo řepovou polévku jinak moc nemusí. A co teprve ta barvička!

Broccolicious

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

Suroviny:

  • 2 střední červené řepy
  • 1 cibule
  • 2 menší mrkve
  • 1 petržel
  • 1/2 celeru
  • 2 brambory
  • 1 l zeleninového vývaru / zeleninový bujón
  • 2 lžíce olivového oleje
  • sůl
  • pepř

Postup

1

Veškerou zeleninu oloupejte, očistěte a nakrájejte na kostičky.

2

V hrnci rozehřejte olej a nechejte na něm zesklovatět na jemno nakrájenou cibuli. Poté přidejte veškerou zeleninu, 2 minuty restujte s cibulí a poté zalijte vývarem.

3

Vařte 45 minut, osolte, opepřete a poté rozmixujte.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Zapečené lilky

Krémové těstoviny s ricottovou omáčkou a česnekem

Šťavnaté masové závitky z filo těsta

Pohanková kaše s bio datlovým sirupem, ovocem a chia

Čočkový vegan portobello burger

Hrníčkový koláč ze špaldové mouky

Pečený čaj

Křehké kuličky s kuřecím masem, bylinkami a rajčatovou omáčkou

Točený koláč s náplní z jarní cibulky a strouhaného sýra

Pečený losos s citrónem a bylinkami

Ranná chia vzpruha

Lehký salát s restovanou růžičkovou kapustou, rukolou a jogurtovým dresingem