Řepová polévka

Červená řepa je neskutečně zdravá zelenina se spoustou vitamínů. Jenže ne každému chutná. Zkuste ji ale propašovat do zeleninového krému. Chuť řepy zde díky další kořenové zelenině není tak výrazná a bude tak chutnat i těm, kdo řepovou polévku jinak moc nemusí. A co teprve ta barvička!

Broccolicious

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

Suroviny:

  • 2 střední červené řepy
  • 1 cibule
  • 2 menší mrkve
  • 1 petržel
  • 1/2 celeru
  • 2 brambory
  • 1 l zeleninového vývaru / zeleninový bujón
  • 2 lžíce olivového oleje
  • sůl
  • pepř

Postup

1

Veškerou zeleninu oloupejte, očistěte a nakrájejte na kostičky.

2

V hrnci rozehřejte olej a nechejte na něm zesklovatět na jemno nakrájenou cibuli. Poté přidejte veškerou zeleninu, 2 minuty restujte s cibulí a poté zalijte vývarem.

3

Vařte 45 minut, osolte, opepřete a poté rozmixujte.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Vláčná jablečná roláda s cukrovou polevou a ořechy

Jednoduché sýrovo-dýňové karbanátky

Japchae – korejské nudle se zeleninou, houbami a masem

Lehké kuřecí kari

Ostružinová zmrzlina

Sladkokyselý sterilovaný květák

Semínkový chléb s psylliem

Supreme z kukuřičného kuřete s hráškovým bulgurem

Dušený hovězí krk s kroupami a žampióny

Čočkový salát s cuketou a avokádem

velikonoční tvoření s dětmi_čarujeme.cz1

Jednoduché nepečené malinové řezy s poctivou vrstvou kakaa

Mleté maso zapečené s bramborovou kaší