Polenta se sušenými rajčaty a olivami

Jíme chytře

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 50 g instantní kukuřičné polenty
  • 1 PL nakrájených černých oliv
  • 1 sušené rajče
  • 1 PL čerstvých bazalkových lístků
  • 1 ČL olivového oleje
  • sůl

Postup

1

Do rendlíku dáme vařit osolenou vodu. Když je voda vroucí, přisypáváme polentu a mícháme, aby nevznikaly hrudky. Takto polentu za stálého míchání vaříme asi 4-5 minut do tužší kašovité konzistence.

2

K polentě přidáme nakrájené olivy, bazalku a na drobno pokrájené sušené rajče.

3

Formu vymažeme olejem a nalijeme do ní polentu tak, aby byla vysoká asi 1 cm. Necháme ztuhnout.

4

Po vytuhnutí polentu nakrájíme a opečeme na pánvi potřené olivovým olejem do zlatova.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Avokádové nanuky s kondenzovaným mlékem a čokoládovou polevou

Teplý brokolicovy salát

Pikantní kari s lososem, cuketou a lusky

Medový chlebíček s vlašskými ořechy

Video: Crème Brûlée sušenky – se žloutkovým krémem a karamelem

Fit blondies s jablečným pyré, medem a ořechy hotové do 30 min

Paleo makovec

Nadýchané kakaové „kinder“ řezy se smetanovým krémem

Video: Zebra dort – jednoduchá bábovka trochu netradičně

Vláčné jablečné řezy se skořicovou drobenkou

Vánoční cukroví bez cukru :) – kokosky slazené stévií

Kuřecí kousky Chipotle