Kaše z červené čočky

Příloha k indickému sladkému kuřeti, ale sami uvidíte, že se hodí ke spouště dalších mas.

Barbucha

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • červená čočka loupaná (v poměru 1:2 s vodou)
  • indická černá sůl
  • hrst kari listů
  • džíra – indický kmín (půl lžičky)
  • Adžvajen – semínko libečku (půl žičky)
  • Garam Másala ( 1 lžička)
  • voda
  • máslo

Postup

1

Do kastrolu dáme 3 hrnky vody, 1 a 1/2 hrnku červené čočky, přidáme všechno koření a přivedeme k varu. Vaříme cca 20 minut. Poté vaříme za stálého míchání, dokud se nevyvaří téměř všechna voda. Vyndáme kari listy a vše rozmixujeme.

2

Odstavíme z plotny a přimícháme kostku másla pro zjemnění. Dobrou chuť :)

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Krůtí kuličky

Banánové smoothie s arašídovým máslem, které dodá energii

Teplý brokolicovy salát

Pečené maso s brambory na tymiánu

Video: Těstoviny penne na 4 originální způsoby

Nepečený čokoládový dort s vlašskými ořechy a borůvkami

Batátová polévka s opečenou cizrnou

velikonoční tvoření s dětmi_čarujeme.cz1

Zapékaná brokolice s česnekem a parmazánem

Meruňková huspenina s bazalkou

Brownies z černých fazolí, datlí a kávy + výživové hodnoty

Dort z karamelizovaných banánů

Bramboračka s houbami