Postup
Krok 1
Začneme tím, že si smetanové sýry vyšleháme dohladka.
Krok 2
Následně přidáme portské víno s kajenským pepřem. Poté opět vyšleháme dohladka.
Krok 3
Nyní přidáme nastrouhaný čedar s nasekanou cibulkou a vše zamícháme tak, aby se nám jednotlivé suroviny spojily.
Krok 4
Takto připravenou pomazánku si zabalíme buď do fólie nebo pergamenu a minimálně na hodinu nechám odpočívat v lednici.
Krok 5
Poté co vytáhneme pomazánku z lednice, vytvarujeme si z ní tvar ananasu.
Krok 6
Nyní začneme se zdobením. Začínáme směrem od spodní částí k horní.
Krok 7
Pokud máme nazdobeno, přidáme větvičky rozmarýnu, abychom vytvořili vzhled ananasu a máme hotovo. Podáváme např. s tousty či sušenkami a zároveň byste neměli zapomenout na sklenku vína 🙂