Smícháme mouku s cukrem, solí, vanilkkou, kakaem, kokosem a práškem do pečiva. Přilijeme vejce prošlehaná vidličkou s olejem. Vařečkou svižně umícháme těsto a vlijeme do pekáčku vyloženého pečícím papírem nebo vymazaného máslem a vysypaného hrubou moukou. Těsto roztáhneme do stran, aby uprostřed zůstala mírná prohlubeň (těsto se pečením uprostřed zvedne).
2
Pečeme v troubě vyhřáté na 180 st. C cca 30 minut. Je-li hotové, zkusíme zapíchnutím špejle. Pokud bude po vytáhnutí čistá, je hotovo.
3
Připravíme si silnější filtrovanou kávu nebo presso a osladíme lžičkou cukru. Ještě horkou buchtu jí lžičkou pokapeme. Poté namažeme marmeládou a necháme zchladnout.
4
Do kastrůlku nalámeme čokoládu, zalijeme šlehačkou, přidáme kokos a máslo a zahříváme ve vodní lázni do rozpuštění. Hodně často mícháme, protože bílé čokoládě se moc rozpouštět nechce. Když se nakonec dílo zadaří, polevou polijeme buchtu a necháme zatuhnout v lednici.