Na rozehřátém olivovém oleji lehce osmahněte nakrájenou cibulku, dokud nezesklovatí, pak přidejte na plátky nakrájený česnek a smažte další minutu.
Přidejte maso a za občasného promíchání počkejte, dokud nezhnědne. Rozbijte vařečkou jakékoli vetší "hrudky" mletého.
Zatímco se maso opéká připravte si koření. Ve hmoždíři rozdrťte hřebíček na prášek - půjde to lépe, když k němu přidáte mletou skořici a sušené oregáno.
Nasypte všechno koření k masu a přidejte plechovku rajčat. Nechte vařit, pak ztlumte a nechte probublávat dokud se většina tekutiny z rajčat neodpaří.
Mezitím v jiném hrnci uvařte kolínka podle návodu a zceďte.
V míse smíchejte vajíčka, jogurt a rozdrobený sýr feta. Směs osolte a opepřete.
Do zapékací mísy dejte hotovou masovou směs, lehce upěchujte vařečkou. Nalijte na to asi čtvrtinu množství jogurtové směsi a rozetřete. Na to nasypte vařená kolínka. Zalijte zbytkem jogurtové směsi.
Posypte sýrem. Pečte asi 30 minut na 190°C nebo dokud vršek nezhnědne.