Brambory s hořčičným dressingem

TheKacabi

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 0,5 kg malých brambor
  • 2 lžičky citronové šťávy
  • 2 lžičky plnotučné hořčice (nebo 1 + 1 dijonské)
  • 2 lžičky francouzské hořčice
  • sůl + pepř
  • 2 lžičky olivového oleje
  • čerstvá nasekaná petrželka

Postup

1

Brambory oloupejte a uvařte v osolené vodě. Zceďte.

2

Mezitím smíchejte hořčici, citronovou šťávu, olej a petrželku. Dochuťte solí a pepřem. Smíchejte s bramborami a podávejte.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

10 nejkrásnějších narozeninových dortů

Jednoduché medové řezy

Nepečené banánovo – ananasové řezy se šlehačkou a vlašskými ořechy

Jahodový páj

Vánoční cukroví – křehké ořechové mušličky se žloutkovým krémem

Řecká musaka

Slané jednohubky z listového těsta se sýrem Brie a brusinkovou marmeládou

Mangový džus

Fitness fazolové brownies bez mouky, s kokosem a datlemi

Arašídové raw kuličky

Těsto na pizzu jen ze 2 ingrediencí

Čokoládový cheesecake bez mouky – 3 vrstvy čokoládové extáze