Noky z ricotty

Tyna

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 250g ricotty
  • 1 vejce
  • 120g hladké mouky typu 00
  • 20g strouhaného parmazánu
  • špetka soli

Postup

1

Ricottu nechte přes plátno okapat. Pak ji smíchejte s ostatními přísadami a spojte v těsto. Nepřidávejte zbytečně moc mouky, aby noky nebyly hutné. Hmota může být trochu lepivá, ale to nevadí. Pomocí mouky vyválejte hádky a nakrájejte je na jednotlivé kousky, které zploštíte vidličkou.

2

Uvařte je ve vroucí osolené vodě. Hotové jsou, jakmile vyplavou na hladinu. Vyjměte je děrovanou lžící a rovnou osmahněte na pánvi. Podávejte například s bazalkovým pestem.

3
4
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Čokoládové tartaletky

Jednoduchá chutná bábovka

Domácí Mozartovy koule

Chia pudink – jednoduchá snídaně pro chronicky nestíhavé

Krémová kaše z praženého kokosu, vanilky a datlí

Podrobný foto-návod na dort ve tvaru mopsíka

Vláčné jablečné řezy se skořicí a karamelovou polevou

Houbová omáčka

Vegetariánské zelené kari

Citrónový krém (lemon curd)

Kokosový chia pudink s ovocem

Kuře na pomerančích s brusinkami