Noky s houbovým ragú

Tento recept je rychlý, snadný a nenáročný na suroviny. Skvělý, když Vás k večeru přepadne hlad. Hodí se k němu i sklenka červeného vína.

Snadné a rychlé

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 450 g noků
  • 450 g nakrájených hub
  • 1 lžíce másla
  • 1 lžíce olivového oleje
  • 1/2 hrnku červeného vína
  • 12 hrnku smetany (nejlépe tučná)
  • 1 hrnek zeleninového vývaru
  • 1 lžička oregana
  • 1 špetka soli
  • 1 špetka pepře
  • 1 lžíce petrželky na posypání
  • 1/2 hrnku nastrouhaného parmazán

Postup

1

Uvařte noky podle návodu na obalu.

2

V pánvi rozehřejte máslo spolu s olejem na mírném ohni. Přidejte houby a lehce opékejte asi 5 minut, až houby lehce zhnědnou.

3

Přidejte víno, smetanu a zeleninový vývar. Okořeňte oreganem, pepřem a solí. Vařte pár minut, omáčka rychle zhoustne.

4

Zalijte omáčkou noky a podávejte.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Kuřecí kari

Citrónové risotto s kešu

Zdravé dýňové rizoto

Tartaletky s krémem z ricotty a tvarhou

Snadný avokádový tatarák s bagetkou

Dvojitě čokoládový cheesecake s kakaovými sušenkami

Video: 7 jedinečných japonských dezertů

Kuře na citrusech

Sladký francouzský toast

Kuřecí kousky s ananasem

Panenka plněná mozzarellou, sušenými rajčaty a šunkou

Pomazánkový dvojboj