Postup
Krok 1
Nejprve nakrájíme meloun tak, že odřízneme jeho zakulacené konce tak, abychom získali co největší střed. Středové části nejdříve nařízneme kůru (nevyřezávejte střed melounu, dokud neproříznete kůru. Šlo by to pak velmi těžko.)a od řezu poté začneme kůru odkrajovat tak, aby nám zbyl jen střed.

Krok 2
Středovou část pomažeme vyšlehanou domácí šlehačkou ze všech stran vyjma spodku. Šlehačka by měla být opravdu hutná, můžeme použít ztužovač. Já jsem použila náplň z receptu na Red Velvet cake a dopadlo to taky úžasně.

Krok 3
Jakmile máme meloun hezky obmazaný, tak ho ozdobíme dle libosti ovocem, či mandlovými plátky. Pozor na teplo! Ať šlehačka v horku nespadne. Ale ze zkušenosti mohu říct, že tenhle dortík se moc dlouho neohřeje 🙂 Dobrou chuť!
