Pohankoto s krůtím masem

Jíme chytře

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 70g pohanky lámanky
  • lžička oleje
  • čtvrtka cibule
  • vařené krůtí maso
  • 40g mrkve
  • 50g květáku
  • 20g pórku
  • sůl, pepř,chilli, sušený česnek, červená paprika
  • pažitka

Postup

1

Pohanku dáme do hrnku, osolíme, okořeníme a zalijeme horkou vodou. Necháme nabobtnat.

2

Na pánvi rozehřejeme olej, na něj dáme na jemno krájenou cibulku a kousky vařeného masa. Opečeme a zaprášíme sladkou paprikou a pepřem. Přidáme nakrájenou zeleninu a nabobtnanou pohanku. Společně dusíme. Když je zelenina měkká, dochutíme.

3

Servírujeme posypané čerstvou nasekanou pažitkou.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Bylinkový pečený losos s citrónovou kůrou a šalotkou

Špagety alla matriciana s rajčaty a vepřovou šunkou

Sekaná s pivní marinádou

Fazolový salát

Dietní tiramisu za 10 minut pro fitness nadšence

10 Vánočních stromků, které můžete sníst

Polévka z fazolí mungo

Rafaelo

Třešňová roláda z listového těsta s vlašskými ořechy

10 Nejoblíbenějších receptů na Cheesecake

Tabbouleh

Opravdu rychlý dezert bez přidaného cukru