Jelikož na nějaké druhy vánočního cukroví bude zapotřebí kondenzovaného mléka a vegan verzi jsem zatím v obchodech či na interentu nepotkala, tak nezbylo nic jiného, než se vrhnout na vlastní výrobu. :-) A myslím, že chuť vyšla opravdu výborná. :-) Výroby je velice rychlá a jednoduchá a nic se nevaří, takže z toho máme i raw recept. :-)
Nature in the Kitchen
Autor
★★★★★0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0
Ingredience
Ingredience na 1,5 hrnku:
1,5 hrnku kešu oříšků
1 hrnek tekutého sladidla (agáve, javorového, …)
1/2 hrnku kokosového oleje (pokojové teploty)
4 PL vody
1 ČL vanilkového extraktu
špetka soli
Postup
1
Všechny ingredience si dáme do vysokorychlostního mixéru a necháme umixovat do hladké konzistence.
Poznámka
Skladuji v lednici. :-) Je to opravdu rychlovka a k pečení se bude hodit.