Domácí raw kondenzované „mléko“ z kešu oříšků

Jelikož na nějaké druhy vánočního cukroví bude zapotřebí kondenzovaného mléka a vegan verzi jsem zatím v obchodech či na interentu nepotkala, tak nezbylo nic jiného, než se vrhnout na vlastní výrobu. :-) A myslím, že chuť vyšla opravdu výborná. :-) Výroby je velice rychlá a jednoduchá a nic se nevaří, takže z toho máme i raw recept. :-)

Nature in the Kitchen

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

Ingredience na 1,5 hrnku:

  • 1,5 hrnku kešu oříšků
  • 1 hrnek tekutého sladidla (agáve, javorového, …)
  • 1/2 hrnku kokosového oleje (pokojové teploty)
  • 4 PL vody
  • 1 ČL vanilkového extraktu
  • špetka soli

Postup

1

Všechny ingredience si dáme do vysokorychlostního mixéru a necháme umixovat do hladké konzistence.

Poznámka

Skladuji v lednici. :-) Je to opravdu rychlovka a k pečení se bude hodit.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Křupavé cibulové kroužky bez smažení

Pasta a lá Šprot

Taštičky plněné kuřecí směsí

Pohanková kaše

Obrácený jablkový koláč s pudinkovým krémem

Pšeničný salát s pikantní mrkvovou omáčkou

Lehká pomazánka z ricotty a vajec

Jogurtové vafle

Kokosové kostky s kakaovým krémem a čokoládovou polevou

Čokoládový pudink z tapiokových perel

Video: Třešňový mramorový raw cheesecake z krémového kešu mléka

Rychlý mrkvový salát