Nepečený borůvkový cheesecake s acai
Tenhle cheesecake zbožňujeme, protože je krásně lehký a letní.
★★★★★ 0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0
Ingredience
Korpus
- 1 hrnek mandlí
- 1 hrnek vypeckovaných datlí
- 1 hrnek sušených fíků
- 1 lžička skořice
Náplň
- 2 hrnky kešu oříšků (namočených 2 hodiny v čisté vodě, nejlépe přes noc)
- 3 vypeckované datle
- 1/4 hrnku javorového sirupu
- 1/2 hrnku vody
- 1/2 hrnku borůvek
- 1 vymačkaný citrón
- 2 lžičky Acai
- špetka soli
Postup
1
Nejprve smíchejte mandle, datle, fíky a skořici v kuchyňském robotu dokud nevznikne hustá a lepkavá hmota. Připravte si dortovou formu s odnímatelným dnem vyloženou pečícím papírem. Hmotu vložte do formy a vytvarujte prsty tak, aby byl povrch rovnoměrný. Ujistěte se, že doléhá ke stranám, aby dobře držela tvar. Formu včetně obsahu vložte do lednice.
2
Mezitím nechte odkapat vodu z kešu oříšků a vložte je do robotu. Přidejte zbylé 3 datle, javorový sirup, vodu, borůvky, citronovou šťávu, Acai a sůl. Mixujte 2-3 minuty dokud nevznikne krémově hladká náplň, strukturou podobná jogurtu. Můžete přidat trochu vody, pokud bude náplň příliš hustá.
3
Náplň nalejte do formy na hmotu a umístěte zpět do lednice. Po dvou hodinách je cheesecake připraven k servírování.
Poznámka
Nejlepší Acai seženete na našem webu.
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}