Letní krémový koláč s třešněmi

Jednoduchý recept na cheesecake, který má krásně křupavý korpus, hutnou tvarohovou náplň a sladké třešně na povrchu. Ideální pro návštěvy či jako rychlý dezert k odpolední kávě.

Janetta

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 450 g oblíbeného sušenkového těsta
  • 225 g krémového sýra (změklého)
  • 4 vajíčka
  • 1 lžíce vanilkového extraktu
  • 1 hrnek krupicového cukru
  • 1 plechovka třešní

Postup

1

Rozválejte těsto na vyložte jím dortovou formu o velikosti 20 cm. Pečte na 180 °C okolo 15 minut. Nechte zchladnout.

2

Vyšlehejte krémový sýr společně s cukrem. Přidejte vanilku a postupně po jednom vejce.

3

Nalijte vzniklou směs na upečený korpus.

4

Snižte teplotu trouby na 160 °C a pečte 75 až 90 minut, dokud nebude povrch jemně hnědý.

5

Nechte přes noc v lednici a podávejte s třešněmi.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Těstoviny s hlívou, špenátem a parmazanem

Luční salát

Indický dhál

Ovocná svačinka s mandlemi a medem

Vánoční kokosové koláčky s krémovým sýrem a čokoládou

Olive all´ascolana

Bylinková polévka

Pepřová omáčka se smetanou, hovězím vývarem, česnekem a cibulí

Císařský trhanec – kaiserschmarrn

Super snadné Nutella muffiny

Žloutkové řezy

Salát s tuňákem, zelenými fazolkami a vejcem