Rychlé nepečené pudinkové řezy se sušenkami a šlehačkou

Jednoduchý i rychlý zákusek zároveň. Pudinkové řezy jsou klasikou, která nikdy neomrzí – v tomto receptu se třemi druhy pudinků a šlehačkou. Připravte je třeba pro návštěvu nebo jako rychlou svačinu pro děti. 🙂  
  • Doba přípravy: 40 minut
  • Porce: 4

Janetta

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 1 kg sušenek, např. BeBe
  • 1 balení banánového pudinku
  • 1 balení vanilkového pudinku
  • 1 balení karamelového pudinku
  • mléko (k přípravě pudinků)
  • 100 g cukru
  • 200 ml smetany ke šlehání

Postup

1

Uvařte pudinky s mlékem dle instrukcí na sáčcích.

2

Do větší formy naskládejte na dno sušenky a zalijte banánovým pudinkem. Dejte další vrstvu sušenek a zalijte karamelovým pudinkem. Položte třetí vrstvu sušenek a nalijte poslední pudink, vanilkový. Poslední vrstvu utvořte opět ze sušenek.

3

Vložte řezy do lednice a nechte zatuhnout.

4

Před podáváním vyšlehejte smetanu a natřete jí na korpus. Vršek dozdobte čokoládovou polevou nebo sypáním a můžete servírovat.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Margot Řezy

Plněné koblížky z vláčného bramborového těsta

Květákové pickles

Snadná a rychlá omeleta za špaget z italské kuchyně

Kapučínový dort

Čokoládový cake s jahodovou šlehačkou

Video: Snadný jablečný tart s cukrovo-máselnou glazurou

Šalvějový sirup

Celozrnný toastový chléb

Vajíčkový salát s avokádem, lučinou a zakysanou smetanou

Zeleninové jáhloto se sýrem

Recept na domácí máslové croissanty + Videorecept