(množství ingrediencí do krému dejte dle chuti a osobních preferencí)
Vejce uvařte natvrdo,jak jste zvyklí a skořápku opartně naklepejte ze všech stran tak, aby byla lehce “pomačkaná”.
V miskách smíchejte potravinářské barvivo s vodou. Do každé mísy jinou barvu, záleží jen na vás, kolik chcete. Vajíčka vložte dovnitř a nechte v lázni aspoň 30 minut.
Po 30 minutách vajíčka vytáhněte, umyjte pod studenou vodou a opatrně oloupejte.
Rozkrojte vajíčka podélně a vydlabte žloutky. Dejte do mísy.
Rozmíchejte žloutky na kaši a přidejte pár kapek potravinářského barviva a všechny ingredience na krém, kromě papriky. Důkladně promíchejte.
Vzniklou směsí naplňte uvařené bílky. Nakonec posypte vršky sladkou paprikou.