Margot Řezy

Anonymní uživatel

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

těsto:

  • 300g pol. mouky
  • 1 prášeku do pečiva
  • 3 vejce
  • 150g cukru
  • 1 dcl oleje
  • 1 dcl mléka

náplň:

  • čokoládový pudink (uvařený dle návodu)

poleva:

  • 2 zakysané smetany
  • 2 van. cukry
  • 2 margotky

Postup

1

Ušleháme žloutky s cukrem do pěny a postupně zašleháme olej. Přidáváme postupně mouku, kterou jsme smíchali s kypřícím práškem.Případně ředíme mlékem dle potřeby.

2

Vyšleháme si z bílků sníh a lehce ho po částech zapracujeme do těsta. Které pak nalijeme na vymazaný a vysypaný plech. Rozetřeme těsto na rovný povrch a pocákáme uvařeným pudinkem. Pečeme cca 30 min. na 175°C

3

Upečenou buchtu necháme vychladnout. Smícháme smetanu s vanilkovým cukrem a potřeme vychladlou buchtu. Navrch posypeme na jemno strouhanou Margotkou.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Léčivý smrkový sirup z mladých výhonků proti kašli i rýmě

Grilovaná slaninová kolečka se sýrem a ananasem

Hruška na medu s ořechy, čokoládový písek, tvaroh

Svatební dort – naked cake

Zemiakové noky so šampiónovou omáčkou

Salát z naklíčené sóji

Quinoa s krevetami a špenátem

Tuňák a losos na batátovém pyré s wasabi majonézou

Šťavnaté květákovo – batátové bochánky s česnekem a rozmarýnem

Chia krekry

Špagety se sušenými rajčaty

Hovězí ,,po burgundsku“