Ricottové gnocchi

Modemalist

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 250 g hladké špaldové mouky
  • 2 kelímky ricotty – 400 g
  • 2 vejce
  • 100 g eidamu
  • špetka soli

Postup

1

Smíchejte mouku s ricottou. Přidejte vejce a nastrouhaný eidam a lehce osolte.

2

Vypracujte jednolité těsto. Dle potřeby přidejte trochu mouky.

3

Z těsta vytvarujte válečky cca 1,5 cm široké a poté krájejte kousky také cca 1,5cm. Z kousků vytvarujte kuličky, které vidličkou lehce zmáčkněte.

4

Takto připravené noky dejte do vroucí osolené vody a vařte cca 5 minut.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Pečená dýňová polévka s jablkem

Banánová zmrzlina s arašídovým máslem

Zdravá dýňovo-mrkvová bábovka s ořechy, co nestihne vychladnout

Špagety se špenátovou omáčkou

Rychlý kakaový dort s pořádnou vrstvou pudinkového krému

Mrkvový dort

Těstoviny s pestem, chřestem a sušenými rajčaty

Letní závitky Goi cuón

Ombre dort s překvapením na řezu

Vynikající zapečená polenta s rajčaty a kozím sýrem

Jednoduché bramborové placky plněné zeleninou a žampiony

Intenzivně čokoládové kostky s ořechy