Ricottové gnocchi

Modemalist

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 250 g hladké špaldové mouky
  • 2 kelímky ricotty – 400 g
  • 2 vejce
  • 100 g eidamu
  • špetka soli

Postup

1

Smíchejte mouku s ricottou. Přidejte vejce a nastrouhaný eidam a lehce osolte.

2

Vypracujte jednolité těsto. Dle potřeby přidejte trochu mouky.

3

Z těsta vytvarujte válečky cca 1,5 cm široké a poté krájejte kousky také cca 1,5cm. Z kousků vytvarujte kuličky, které vidličkou lehce zmáčkněte.

4

Takto připravené noky dejte do vroucí osolené vody a vařte cca 5 minut.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Kuřecí prsa s bramborovo-celerovým pyré

Křupavé zeleninové placičky s česnekem a jarní cibulkou

Pikantní bramborovo mrkvový krém

Video: Nadýchané pusinky plněné kokosovým krémem

Hovězí tacos s guacamole

Extra rychlá buchta bez pečení s tvarohovým krémem

Sladkost ke kávě: Jemné řezy se skořicovou drobenkou

Plněná kuřecí kapsa se švestkovou omáčkou

Ovocná bublanina

Video: Pečené parmezánové baby brambory provoněné česnekem a bylinkami

Rychlá a velmi chutná pórková polévka

Black forest cupcakes