Spaghetti aglio con pomodori e salsiccia

TheKacabi

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • půl balíčku špaget
  • 2 lžíce olivového oleje
  • 80g sušených rajčat naložených v oleji
  • 1 menší klobáska (cca 100g)
  • 6 větších stroužků česneku
  • čerstvá bazalka

Postup

1

Špagety vložte do velkého hrnce s vařící osolenou vodou a promíchejte. Vařte dobu uvedenou na obalu.

2

Mezitím si nakrájejte česnek i klobásku na plátky. Rajčata vyjměte z oleje a nechte trochu okapat - pak nakrájejte na kousky.

3

Asi 3 minutky před dokončení varu špaget rozehřejte olej na pánvi. Přidejte rajčata a klobásku a osmahněte, pak přidejte i česnek.

4

Když jsou špagety uvařené, zceďte a smíchejte s klobáskou, rajčaty a česnekem. Posypte čerstvou nasekanou bazalkou.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Domácí máslové sušenky

Video: Luxusní mrkvový dort bez pečení s vanilkovým kešu krémem

Rychlá snídaňová kapsa z tortilly plněná rozteklým krémem, šunkou a vajíčkem

Famózní bramborová koprovka

Telecí vývar

Hrášková polévka s avokádem

Indický dhál

Pikantní medová kuřecí křidélka v barbecue omáčce + videorecept

Jarní salát s kapustou, pikantní cizrnou a domácím dresingem

Kuřecí stehýnka na šalvěji

Česnečka s kroupami

Šopský salát