Spaghetti aglio con pomodori e salsiccia

Spaghetti aglio con pomodori e salsiccia

Ingredience na 3 porce

  • půl balíčku špaget
  • 2 lžíce olivového oleje
  • 80g sušených rajčat naložených v oleji
  • 1 menší klobáska (cca 100g)
  • 6 větších stroužků česneku
  • čerstvá bazalka

Postup

Celkový čas přípravy: 15 min

1

Špagety vložte do velkého hrnce s vařící osolenou vodou a promíchejte. Vařte dobu uvedenou na obalu.

2

Mezitím si nakrájejte česnek i klobásku na plátky. Rajčata vyjměte z oleje a nechte trochu okapat - pak nakrájejte na kousky.

3

Asi 3 minutky před dokončení varu špaget rozehřejte olej na pánvi. Přidejte rajčata a klobásku a osmahněte, pak přidejte i česnek.

4

Když jsou špagety uvařené, zceďte a smíchejte s klobáskou, rajčaty a česnekem. Posypte čerstvou nasekanou bazalkou.

Mohlo by vás zajímat: Hlavní jídla, Hotové do 30 minut, Pro začátečníky

Hodnocení a komentáře

Tomáš Deer

Tomáš Deer

Miluji to!

Odpovědět

Filip

Filip

Miluji to!

Odpovědět

pro přidání komentáře