Spaghetti aglio con pomodori e salsiccia

TheKacabi

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • půl balíčku špaget
  • 2 lžíce olivového oleje
  • 80g sušených rajčat naložených v oleji
  • 1 menší klobáska (cca 100g)
  • 6 větších stroužků česneku
  • čerstvá bazalka

Postup

1

Špagety vložte do velkého hrnce s vařící osolenou vodou a promíchejte. Vařte dobu uvedenou na obalu.

2

Mezitím si nakrájejte česnek i klobásku na plátky. Rajčata vyjměte z oleje a nechte trochu okapat - pak nakrájejte na kousky.

3

Asi 3 minutky před dokončení varu špaget rozehřejte olej na pánvi. Přidejte rajčata a klobásku a osmahněte, pak přidejte i česnek.

4

Když jsou špagety uvařené, zceďte a smíchejte s klobáskou, rajčaty a česnekem. Posypte čerstvou nasekanou bazalkou.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Léčivý smrkový sirup z mladých výhonků proti kašli i rýmě

Luxusní čokoládový dort s vrstvou cheesecaku s příchutí arašídového másla

Losos s květákovou kaší

Úžasně chutné guacamole

Panenka zapečená v ochucené bramborové kaši

Grilované kuřecí špízy se zeleninou

Nepečené fitness kuličky plné energie ze 4 ingrediencí

Krémová polévka z mrkvové natě

Hutný čokoládově-pivní dort s krémovou polevou

Recept na domácí Irish Cream

Penne s italskou salsicciou

Rajčatová chlebová polévka (pappa al pomodoro)