Losos na másle se špenátovo-bramborovou kaší

Bramborová kaše se špenátem je výborná a v kombinaci s lososem chutná skvělé.

andry

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 1 losos
  • máslo
  • citron
  • pepř, koření na ryby, sůl
  • brambory
  • špenát mražený, nebo čerstvý

Postup

1

Lososa umyjeme, osušíme, osolíme, opepříme, dáme koření na ryby, pokapeme citrónem. Na lososa dáme plátky másla a dáme cca na 30 minut na 160 stupňů péct.

2

Brambory oloupeme, nakrájíme na kostičky, osolíme, uvaříme a uděláme kaši a smícháme se špenátem.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Nepečené pudinkové řezy se sušenkovým korpusem a karamelizovaným cukrem

Brownies z červené řepy a kokosového másla bez mouky slazené jen stévií

„Uzená“ pražená cizrna

Penne s houbami a pancettou

Ořechový kreméš s vanilkovým žloutkovým krémem

Božský koláč s lesním ovocem a nádherným motivem

Domáca raw čokoláda

Zdravé cuketové nudle s omáčkou z kešu oříšků

Tymiánové brambory pečené s řepou a mrkví

Extra čokoládový dort s čokoládovými koulemi

3x domácí granola

Video: Snadní BBQ pizza šneci s kuřecím masem