Losos na másle se špenátovo-bramborovou kaší

Bramborová kaše se špenátem je výborná a v kombinaci s lososem chutná skvělé.

andry

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 1 losos
  • máslo
  • citron
  • pepř, koření na ryby, sůl
  • brambory
  • špenát mražený, nebo čerstvý

Postup

1

Lososa umyjeme, osušíme, osolíme, opepříme, dáme koření na ryby, pokapeme citrónem. Na lososa dáme plátky másla a dáme cca na 30 minut na 160 stupňů péct.

2

Brambory oloupeme, nakrájíme na kostičky, osolíme, uvaříme a uděláme kaši a smícháme se špenátem.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Smetanový čokoládový dort s arašídy

Kukuřičné těstoviny s rajčaty, grilovaným pórkem a tofu

Video: Mramorované brownies se svěžím krémovým sýrem ochuceným pomerančem

Dietní tvarohové lívanečky

Citrónovo-limetkový koktejl s proseccem

Zmrzlina z melounu cantalupe s mátou

Vláčný jablečný koláč s jogurtem

Čokoládový koláč s borůvkami, rybízem a kešu oříšky

bruschetta s rajcaty a avokadem

Dokonalá bruschetta s rajčaty a avokádem

Luxusní zapečené těstoviny s žampiony, sýrem a hovězím

Lehký salát s restovanou růžičkovou kapustou, rukolou a jogurtovým dresingem

´Uzené´ zeleninové rizoto