Losos na másle se špenátovo-bramborovou kaší

Bramborová kaše se špenátem je výborná a v kombinaci s lososem chutná skvělé.

andry

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 1 losos
  • máslo
  • citron
  • pepř, koření na ryby, sůl
  • brambory
  • špenát mražený, nebo čerstvý

Postup

1

Lososa umyjeme, osušíme, osolíme, opepříme, dáme koření na ryby, pokapeme citrónem. Na lososa dáme plátky másla a dáme cca na 30 minut na 160 stupňů péct.

2

Brambory oloupeme, nakrájíme na kostičky, osolíme, uvaříme a uděláme kaši a smícháme se špenátem.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Šalvějový sirup

Jednoduchý osvěžující pomerančový dortík ze 4 ingrediencí

Losos s kedlubnou a kuskusem

Stracciatella torta s čokoládovými ozdobami

Krémový tvarohový koláč s třešněmi

Krevetová polévka bisque

Video: Dvoubarevný palačinkový dort se šlehačkou

Rolka z prosciutta a ricotty

Video: Francouzské toastové rolky se smetanovým sýrem a skořicovými jablíčky

Pudinkové čokoládové sušenky plněné jemným krémem

Italské domácí ragú

velikonoční tvoření s dětmi_čarujeme.cz1

Nepečené ořechové kuličky s jemnou chutí limetky