Osviežujúci ríbezľový koláč

Veve

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

Cesto:

  • 150 g mleté ovsené vločky
  • 3 PL med
  • 2 vajcia
  • 1 prášok do pečiva
  • 250 g biely jogurt

Plnka:

  • 500 g jemný tvaroh
  • čierne ríbezle (pípadne iné ovocie)
  • sladidlo

Postup

1

Vajíčka dôkladne vyšľaháme s medom. Primiešame mleté ovsené vločky zmiešané s práškom do pečiva. Na záver primiešame jogurt. Tortovú formu vystelieme papierom na pečenie a nalejeme do nej cesto. Pečieme 25 minút pri teplote 200 stupňov.

2

Plnku si pripravíme rozmixovaním čiernych ríbezlí alebo iného ovocia. Primiešame tvaroh a osladíme podľa chuti.

3

Vychladnuté cesto natrieme plnkou a navrch naukladáme zvyšné ovocie. Dáme chladiť do chladničky.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Veganské lívanečky s borůvkovým žahourem

Citrónovo-limetkový koktejl s proseccem

Domácí med z pampeliškových květů vhodný i pro vegany

Nepečený koláč s arašídovou náplní a čokoládou

Zdravá fitness zmrzlina z jediné ingredience + 5 variant

Veganská celozrnná pizza

Fit zapečená dýně s brokolicí a parmezánem

Pohankové nudle s krůtím masem

Nízký chléb s restovanými semínky a celozrnnou moukou

Video: Rychlý plněný pizza věnec

Krevety s ananasem

Pizza šneci z listového těsta