Ředkvičková smaženice

Ředkviček je na zahradě pořád dost, tak se je snažím zpracovávat každý den jinak Tentokrát z nich byla smaženice.

Lenka Baxová

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 500 g ředkviček
  • 5 vajec
  • 1 cibule
  • 1 lžíce přepuštěného másla
  • 1 rovná lžíce mletého kmínu
  • sůl, pepř

Postup

1

Cibuli nakrájíme na kostičky a necháme jí zpěnit na přepuštěném másle.

2

Ředkvičky omyjeme, nakrájíme (větší na půlkolečka, menší na kolečka) a postupně, jak krájíme, přidáváme na pánev k cibuli. Když máme všechny ředkvičky na pánvi, osolíme, opepříme, přidáme kmín a počkáme, až ředkvičky začnou zlátnout - to trvá přibližně 10 minut.

3

Když ředkvičky zlátnou, přidáme nejprve rozšlehané bílky a když ztuhnou, přidáme i žloutky, promícháme a podáváme.

Poznámka

Tentokrát jsem ředkvičky servírovala obložené salátovou okurkou a k tomu žitný chleba, ale dají se smíchat například i s uvařenými těstovinami.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Houby zapečené s brambory a smetanou

Cuketové rolky

Pikantní kari s lososem, cuketou a lusky

Koprová omáčka s křehkým hovězím

Video: Těstoviny penne na 4 originální způsoby

Dýňový chlebíček

Dýňové risotto se šalvějí

Karbanátky z ovesných vloček a hráškovo bramborová kaše

Cuketové celozrnné muffiny s blumou

Video: Asijské pečené kuřecí nudličky v sezamové omáčce s medem

Křehká kuřecí prsa s rajčatovou omáčkou a bylinkami

Výběr mořských potvůrek :-)