fbpx

Ingredience na 10 porcí

  • 250 g čerstvého másla
  • 1 velký svazek medvědího česneku
  • sůl dle chuti
  • čerstvě mletý pepř

Postup

Celkový čas přípravy: 30 min

1

Máslo necháme změknout při pokojové teplotě. Listy medvědího česneku opláchneme chladnou vodou a osušíme. Rozmixujeme v mixéru nebo elektrickém sekáčku se solí a pepřem a smícháme s máslem.

2

Po stole si roztáhneme fresh fólii a doprostřed naneseme podlouhlý bochánek másla. Zabalíme jako bonbon a dlaněmi uhladíme. Necháme ztuhnout v lednici.

3

Podáváme s pečivem nebo necháme roztát na horkých bramborech, mase, atd.

Mohlo by vás zajímat:
Brambory Vegetariánské

Hodnocení a komentáře

pro přidání komentáře