Máslo s medvědím česnekem

miriako

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 250 g čerstvého másla
  • 1 velký svazek medvědího česneku
  • sůl dle chuti
  • čerstvě mletý pepř

Postup

1

Máslo necháme změknout při pokojové teplotě. Listy medvědího česneku opláchneme chladnou vodou a osušíme. Rozmixujeme v mixéru nebo elektrickém sekáčku se solí a pepřem a smícháme s máslem.

2

Po stole si roztáhneme fresh fólii a doprostřed naneseme podlouhlý bochánek másla. Zabalíme jako bonbon a dlaněmi uhladíme. Necháme ztuhnout v lednici.

3

Podáváme s pečivem nebo necháme roztát na horkých bramborech, mase, atd.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Rychlé sladké rohlíčky plněné vanilkovým pudinkem

Bylinkové carpaccio

Plněné bramborové košíčky

Ovesný koláč s jablky a řeckým jogurtem

Luxusní kynutý ořechový štrůdl s kakaem

Řepné karbanátky pečené v troubě

Kakaový dort s vaječným krémem a čokoládovým toppingem

Nepečený čokoládový koláč s jahodami + Videorecept

Pomerančovo-mrkvová marmeláda s badyánem a skořicí

Zapečené brambory s červenou řepou

Shakshuka – pánev plná rajčat, paprik a vajíček

Lívanečky ze šáchorové mouky se skořicí a povidly