Máslo s medvědím česnekem

miriako

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 250 g čerstvého másla
  • 1 velký svazek medvědího česneku
  • sůl dle chuti
  • čerstvě mletý pepř

Postup

1

Máslo necháme změknout při pokojové teplotě. Listy medvědího česneku opláchneme chladnou vodou a osušíme. Rozmixujeme v mixéru nebo elektrickém sekáčku se solí a pepřem a smícháme s máslem.

2

Po stole si roztáhneme fresh fólii a doprostřed naneseme podlouhlý bochánek másla. Zabalíme jako bonbon a dlaněmi uhladíme. Necháme ztuhnout v lednici.

3

Podáváme s pečivem nebo necháme roztát na horkých bramborech, mase, atd.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Hříšně lahodná srdíčka plněná arašídovým krémem

Dýňový sendvič

Jednoduché bramborové curry s kuřecím masem

Rybí prsty s quinoi

Brownies z fazolí

Čokoládové želé banánky

Video: Skvostný grilovaný ananas, plněný vepřovým a opletený vykřupanou slaninou

Špagety s fazolkami

Chřest s trhanou mozzarellou

Zeleninové muffiny bez mouky

Mandlové brownies bez mouky

Křehký koláč s artyčoky, špenátem a sýrem