Máslo s medvědím česnekem

miriako

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 250 g čerstvého másla
  • 1 velký svazek medvědího česneku
  • sůl dle chuti
  • čerstvě mletý pepř

Postup

1

Máslo necháme změknout při pokojové teplotě. Listy medvědího česneku opláchneme chladnou vodou a osušíme. Rozmixujeme v mixéru nebo elektrickém sekáčku se solí a pepřem a smícháme s máslem.

2

Po stole si roztáhneme fresh fólii a doprostřed naneseme podlouhlý bochánek másla. Zabalíme jako bonbon a dlaněmi uhladíme. Necháme ztuhnout v lednici.

3

Podáváme s pečivem nebo necháme roztát na horkých bramborech, mase, atd.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Video: Karamelový dort z toastového chleba s vanilkovým krémem a ořechy

Široké nudle s gorgonzolou a sušenými rajčaty

Podzimní pickles – kvašená zelenina

Malinovo-mandlový cheesecake

Křupavé seitanové řízečky s mrkvovou kaší

Zdravá slaná čokoláda bez cukru s mandlemi smíchaná do 5 minut

Veganské sushi

Lokše

Fit hamburger s celozrnnou bulkou

Mini pizza s mozzarelou, rajčaty a pestem

Šťavnaté květákovo – batátové bochánky s česnekem a rozmarýnem

Root beer bábovka