Netradiční Brownies s dvojitou porcí čokolády a příchutí kávy

Zkuste tyto netradiční brownies s dvojitou porcí čokolády a chutí cappuccina. Jejich příprava je na chvíli a nejtěžší část patří čekání, které musíte absolvovat, než zákusek vystydne 🙂 Jsou velmi jemné a chuťově skvěle ladí s mlékem.

Janetta

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Postup

  1. Předehřejte troubu na 180 °C. Vymažte formu o rozměrech 20 x 20 centimetrů máslem a vyložte ji pečicím papírem.
  2. Rozpusťte čokoládu společně s máslem v míse nad parou, přidejte instantní cappuccino. Sundejte hrnec i s mísou z plotny a zamíchejte do směsi cukr.
  3. Sundejte mísu z hrnce a postupně zamíchejte do směsi po jednom vajíčka. Vmíchejte vanilkový extrakt a poté přidejte mouku, sůl, kakao a nasekanou čokoládu.
  4. Nalijte těsto do formy a pečte 30 až 40 minut, dokud špejle zapíchnutá doprostřed bude maličko od drobků z těsta.
  5. Nechte Brownies úplně vychladnout, než budete krájet a podávat.

Videorecept

Ingredience

  • 90 g 55 – 70 % čokolády (rozpuštěné)
  • 90 g 55 – 70 % čokolády (nakrájené na kousky)
  • 170 g másla
  • 1 lžička instantního cappuccina v prášku
  • 1 lžíce holandského kakaa
  • 1 hrnek krupicového cukru
  • 1/2 lžička soli
  • 3 vajíčka
  • 1 lžíce vanilkového extraktu
  • 3/4 hrnku hladké mouky
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Opilé jahody v červeném víně

Rychlá snídaňová kapsa z tortilly plněná rozteklým krémem, šunkou a vajíčkem

Muffiny s ovesnými vločkami bez tuku

Zapečené masové kuličky s brambory a rajčaty

Valašská kyselica od cérky z valmezu

Vietnamský salát bún bò nam bộ

Raňajkový proteinový jogurt

Dýňové čtverečky s vanilkovým krémem a skořicí

Tofu v rajčatové omáčce s quinoou

Kuřecí řízky v parmazánové krustě

Zázračný nápoj na posílení imunity

Brokolicova ryza