Nepečené ořechové kuličky s jemnou chutí limetky

Tyto kuličky jsou ideální, pokud vás, tak jako mě, často honí mlsná, ale sušenkami se cpát nechcete. Příprava není nijak složitá, stačí vám pouze mixér. Jednotlivé ingredience můžete změnit, takže každý si dá přesně to, co má rád. :)

Vladimír

Autor

velikonoční tvoření s dětmi_čarujeme.cz1
0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0
  • Čas přípravy: 10 minut
  • Porce: záleží na velikosti kuliček

Ingredience

  • Čas přípravy: 10 minut
  • Porce: záleží na velikosti kuliček
  • 1/2 hrnku mandlí
  • 1/2 hrnku kešu ořechů
  • 1 1/2 hrnku datlí, vypeckovaných
  • kůra a šťáva ze tří limetek
  • 1/2 hrnku strouhaného kokosu

Postup

1

Mandle a keši ořechy vložte do mixéru nebo food procesoru. Mixujte, dokud nejsou ořechy najemno naseknaé, přidejte datle, limetkovou šťávu a kůru.

2

Směs mixujte, dokud nejsou datle úplně rozmixované a směs začíná tvořit hrudky.

3

Tvořte z těsta kuličky, které poté obalte v kokosu. Skladujte ve vzdochotěsné nádobě v lednici.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Polévka z pečené řepy a fenyklu s kozím sýrem

Paprikový salátek tří barev s lososem

Sladké rohlíky plněné makovou náplní

Rychlá křehká pizza z těsta se zakysanou smetanou

Video: Nepečený dvoubarevný cheesecake s Nutellou a Oreo sušenkami

Brownies cupcakes

Božské čokoládové smoothie plné zdraví

Bezlepková pizza margherita

Zapečená rajčata s mletým masem

Jak jednoduše a krásně nazdobit dort pomocí vykrajovátek a štětce

Rychlý brusinkový koláč s kousky čokolády

Kořeněný lilek po čínsku