Celerovo-mrkvové pyré

Zapomeňte na nudnou bramborovou kaši, vyzkoušejte zeleninová pyré, která mohou být různých barev a různých chutí. Co třeba celerovo-mrkvové? ;)

All The Paleo

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

Postup

1
celer i mrkev očistíme a nakrájíme na menší kousky
2
v hrnci rozpustíme máslo, přidáme nakrájený celer a mrkev, osolíme a opepříme
3
přilijeme 200 ml vody a necháme dusit pod pokličkou cca 30 minut, dokud není zelenina měkká
4
vše rozmixujeme a podle chuti ještě dosolíme a dopepříme
5
skvěle se hodí k masu s výraznější chutí, např. k pečenému krůtímu stehnu
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Vepřové špalíky se schwarzwaldskou šunkou a tymiánem

Bylinkový kuřecí steak s brokolicovou „rýží“

Mrkvový dort

Brokolicové placičky s cheddarem

Pravá domácí pizza

Ostružinová bublanina

Plněné bramborové knedlíky bez masa

Řecké špízy souvlaki

Ovocné smoothie

Dort „gumoví medvídci v čokoládové extázi“

Vege palačinky s banány a kokosem

Lehké kuřecí kari