Letní kiwi řezy s krémem z mascarpone a zakysané smetany
Osvěžující dortík nejen pro letní dny. Korpus je variabilní, lze ho využít na různé druhy náplní. Ovoce můžete obměňovat podle sezóny, stejně tak, jako džusy na želatinu, máte tak možnost z jednoho receptu vytvořit nespočet různých kombinací dezertů.
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0
Ingredience
Potřebujeme (koláčová/dortová forma s průměrem 24cm)
Korpus
- 2 vejce
- 100 g špaldové mouky
- 100 g třtinového cukru nebo 50g kokosového nebo 50g panely
- 1 lžíce ghí
- 12 lžic mléka
- 1/2 prášku do pečiva
Náplň
- 1 kelímek mascarpone
- 1 zakysaná smetana
- 5 ks zralého kiwi
Želatina
- 1 HIPP BIO šťáva hrušková
- 1,5 lžičky agaru
Poznámka
‚- KL = kávová lžička
– PL = polévková lžíce
– tento korpus je variabilní, lze ho využít na různé druhy náplní
– ovoce můžete obměňovat podle sezóny, stejně tak, jako džusy na želatinu, máte tak možnost z jednoho receptu vytvořit nespočet různých kombinací dezertů