Kuře se zelenými fazolkami a zakysanou smetanou
Tenhle recept jsem nedělala roky a dnes, při pátrání, co udělám k obědu, jsem na něj zase narazila. Nechápu, jak jsem na takovou baštu mohla zapomenout!
★★★★★ 0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0
Ingredience
- 1 naporcované kuře (nebo kousky kuřete, které máte rádi)
- 200 g creme fraiche nebo zakysané smetany
- 4 lžíce hrubozrnné hořčice
- 4 drcené stroužky česneku
- 300 ml drůbežího vývaru
- 1 lžíce sušeného estragonu
- 2 lžíce medu
- 400 g zelených fazolek
- sůl
Postup
1
Předehřejeme si troubu na 200°C.
2
Kousky kuřete osolíme a dáme do pekáčku.
3
V míse smícháme smetanu, hořčici, česnek a vývar a kuře podlijeme hotovou zálivkou.
4
Přidáme zelené fazolky a vše posypeme sušeným estragonem. Pokapeme medem a dáme péct.
5
Pečeme 1 hodinu nebo dokud nebude kuře propečené.
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}