Kuře se zelenými fazolkami a zakysanou smetanou

Tenhle recept jsem nedělala roky a dnes, při pátrání, co udělám k obědu, jsem na něj zase narazila. Nechápu, jak jsem na takovou baštu mohla zapomenout!

Pro lásky z lásky

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 1 naporcované kuře (nebo kousky kuřete, které máte rádi)
  • 200 g creme fraiche nebo zakysané smetany
  • 4 lžíce hrubozrnné hořčice
  • 4 drcené stroužky česneku
  • 300 ml drůbežího vývaru
  • 1 lžíce sušeného estragonu
  • 2 lžíce medu
  • 400 g zelených fazolek
  • sůl

Postup

1

Předehřejeme si troubu na 200°C.

2

Kousky kuřete osolíme a dáme do pekáčku.

3

V míse smícháme smetanu, hořčici, česnek a vývar a kuře podlijeme hotovou zálivkou.

4

Přidáme zelené fazolky a vše posypeme sušeným estragonem. Pokapeme medem a dáme péct.

5

Pečeme 1 hodinu nebo dokud nebude kuře propečené.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Nepečený jahodový dort

Risotto s cuketou

Dietní tvarohové lívanečky

14 nejoblíbenějších receptů s avokádem

Kuskus s kukuřicí

Cuketovo-rajčatová polévka s quinoou

Mexická fazolová polévka s kukuřicí a tortillou

Krémové těstoviny s kuřecími kousky, žampiony a česnekem

Pappardelle s černým lanýžem

Rýžové závitky s krevetami a zeleninou

Tvarohový koláč s banánem a ovesnými vločkami

Italské conchiglie plněné třemi druhy sýrů