Krůtí nugetky v mandlové krustě

Cooking with Šůša

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 2 krůtí prsa
  • 2–3 bílky
  • 2 hrnky nahrubo pomletých mandlí
  • olivový olej
  • medová nebo jakákoliv jiná omáčka
  • hrubozrnná sůl

Postup

1

Krůtí maso omyjeme a nakrájíme na kousky. Takto připravené kousky namáčíme v rozšlehaných bílcích a poté v mletých mandlích.

2

Obalené kousky naskládáme vedle sebe na pečicí papír, posypeme je hrubozrnnou solí, zakápneme olivovým olejem a pečeme v troubě vyhřáté na 190 stupňů dozlatova.

3

Podáváme s medovou omáčkou a zeleninovým salátem.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Jogurtový koláč s tvarohem

Pohankoto s krůtím masem

Rýžové vločky se sojovým mlékem a ovocem

Toskánská polévka jako z restaurace

Zapečené těstoviny se sójou

Rajčatová chlebová polévka (pappa al pomodoro)

Linecké citronové cukroví

Tuňáková pomazánka

Slunečnicový koláč s mrkví a tvarohem

Balzamikové kuřecí se zeleninou

Recept na marinádu, který Vás nezklame

Kokosové muffiny