Kefírové lívance

Jednoduché jemné kefírové lívance, které potěší každého milovníka sladkých snídaní.

Modemalist

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 500 g kefíru
  • 1 vejce
  • 20 g třtinového cukru
  • 200 g celozrnné hladké mouky
  • 1 ČL prášku do pečiva
  • olej na smažení

Postup

1

Kefír vyšlehejte s vejcem.

2

Přidejte cukr a mouku s práškem do pečiva.

3

Vše pořádně promíchejte a nechte 10 minut odpočívat.

4

Poté smažte lívance na troše oleje z obou stran dozlatova.

5

Podávejte například s tvarohem, kakaovým oříškovým máslem, banánem, borůvkami, višňovou marmeládou, mandlemi a kakaovými boby.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Kuře pečené v kari pastě

Játrová paštika

Makovy vlockovy koláč s jogurtem a malinami

Pizza s rajčaty a mozzarellou

Krkovice na medu a hořčici

Opékaný toast s avokádem a olivovým olejem

Rychlé ovesné sušenky ze 4 ingrediencí

Gnocchi s pancettou a bazalkou

Limetkové nudle s kuřecím masem a smaženou cibulí

Čerstvý salát s artyčoky

Lívanečky ze šáchorové mouky se skořicí a povidly

Lilkové mini pizzy s domácí rajčatovou omáčkou, italským kořením a sýrem