fbpx

Restovaná růžičková kapusta se šalotkami

Přímo chuťová delikatesa. Rychlý salát, který je lehký na trávení a příjemné chuti. Je minimálně kalorický a dobře zasytí.

Recept na rychlý salát

Ingredience

  • 2 lžíce olivového oleje
  • půl kila růžičkové kapusty, omyté a nakrájené na poloviny
  • 2 velké šalotky, oloupané a nakrájené na přibližně 1 cm velké klínky
  • sůl a pepř na dochucení
  • 1 lžíce balzamika

Postup

1

Předehřejte troubu na 210 °C. Rozehřejte na ocelové (nebo jiné pánvičce, kterou lze vložit do trouby) olivový olej, přidejte kapustu a šalotky a nechte restovat po dobu 3 minut. Poté promíchejte a nechte ještě 2 až 3 minuty restovat, dokud není vše rovnoměrně orestováno.

2

Vložte pánev do trouby a nechte péci 8 až 10 minut do změknutí. Poté pokapejte lehce balzamikem, promíchejte a ihned servírujte.

Mohlo by vás zajímat:
cibule fitness recepty inspirace rychlé recepty snadné recepty Fitness a zdravé

Zdroj: www.skinnytaste.com

Hodnocení a komentáře

pro přidání komentáře