Restovaná růžičková kapusta se šalotkami

Přímo chuťová delikatesa. Rychlý salát, který je lehký na trávení a příjemné chuti. Je minimálně kalorický a dobře zasytí.

Janetta

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 2 lžíce olivového oleje
  • půl kila růžičkové kapusty, omyté a nakrájené na poloviny
  • 2 velké šalotky, oloupané a nakrájené na přibližně 1 cm velké klínky
  • sůl a pepř na dochucení
  • 1 lžíce balzamika

Postup

1

Předehřejte troubu na 210 °C. Rozehřejte na ocelové (nebo jiné pánvičce, kterou lze vložit do trouby) olivový olej, přidejte kapustu a šalotky a nechte restovat po dobu 3 minut. Poté promíchejte a nechte ještě 2 až 3 minuty restovat, dokud není vše rovnoměrně orestováno.

2

Vložte pánev do trouby a nechte péci 8 až 10 minut do změknutí. Poté pokapejte lehce balzamikem, promíchejte a ihned servírujte.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Hurmašice – sladké bochánky plněné mletými ořechy s citrónovou polevou

Čokoládový dort

Dýňový “guláš“

Soba nudle s krůtím masem a bylinkami

Video: 7 jedinečných japonských dezertů

Slunečnicové uzly

5 tipů na ZDRAVOU VEČEŘI

Nepečený zmrzlinový dort s vanilkovým a banánovým krémem

Lokše plněné zelím a hlívou

Nepečený cheesecake s broskvemi a kokosem

Video: Dozlatova a křupava upečené, bylinkami provoněné pečené brambory – 3 způsoby

Letní slaninovo-cuketové bramboráky