Kaše z hokkaida, papriky a tofu se smaženou cuketou

Rychlá kompletní večeře nebo oběd za 15 minut. Díky tofu skvěle zasytí.

Lenka Baxová

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

Kaše

  • 300 g hokkaida
  • 200 g červené papriky
  • 2 cibule
  • 180 g bílého tofu natural
  • 1 lžička oleje
  • sůl

Smažená cuketa

  • půlka cukety
  • lžíce oleje
  • steakové koření
  • sůl

Postup

1

Z hokkaida odstraníme měkký střed se semínky a tuhou dužinu nakrájíme na větší kostky (neloupeme, jen omyjeme, slupka během chvilky změkne). Nakrájíme na větší kusy papriku a cibuli.

2

Mezitím v hrnci přivedeme k varu asi 1 cm vody, přidáme lžičku oleje, sůl a zeleninu pod pokličkou 10 minut dusíme. Voda se téměř vyvaří, zbylou slijeme.

3

Zeleninu spolu s tofu rozmixujeme ručním mixérem na kaši.

4

Během toho, než se nám podusí zelenina, si nakrájíme cuketu na centimetrové plátky, okořeníme a narychlo osmažíme na lžíci oleje.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Houbový guláš od Červeného rendlíku

Smažené sajgonky (jarní závitky)

Kokosové koule

Řízky z rybího filé pečené v troubě bez smažení

Kuřecí prsa s houbami shiitake

Snídaňový toast se slaninou a Čedarem

Salát don pepe

Pohankové knedlíky

Domácí bylinkové máslo se solí

Okurková limonáda

Nejlepší marináda na maso

Video: Domací tortilly plněné krémovým sýrem s olivami, paprikou a čedarem