Na korpus:
Na tvarohový krém
Poleva
Vyšleháme bílky pokojové teploty se špetkou soli do tuhého sněhu a dáme stranou. V míse vyšleháme žloutky s cukrem do pěny, postupně přidáváme během šlehání horkou vodu, žloutky se našlehají lépe. Opatrně vmícháme ke žloutkové pěně sníh z bílků a na závěr postupně prosíváme mouku s kakaem a jemně převalujeme v míse tak, aby se vše propojilo, ale sníh nespadl.
Těsto na korpus přemístíme do formy vyložené pečícím papírem a pečeme na 160 °C cca 20 min. Překontrolujeme špejlí, zda je korpus hotový.
Pokud se bojíte, že vám těsto nevyběhne našleháním bílků, přidejte lžičku prášku do pečiva.
Mezitím si připravíme krém prošleháním všech ingrediencí. Ten poté rovnoměrně rozetřeme na hotový a vychlazený korpus.
Na závěr dort nebo řezy polijeme rozpuštěnou čokoládou a necháme vychladit.