Jemná jogurtová marináda s bylinkami

Marináda vhodná ke grilování, nakládání i jen tak k masu či zelenině. Výslednou chuť si můžete částečně přizpůsobit podle sebe, přidejte bylinky, které máte rádi. Marináda je chuťově velmi jemná, takže je vhodná i pro děti. 🙂
  • Doba přípravy: 10 minut

Vendula

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 250 g bílého jogurtu
  • 1 lžíce oleje
  • 1 lžíce kečupu
  • 1 lžička mleté červené papriky
  • trochu sójové omáčky
  • bylinky dle chuti
  • sůl

Postup

1

Všechny ingredience promíchejte v hladkou marinádu. Sójové omáčky i bylinek dejte dle své chuti.

2

Do hotové marinády můžete naložit maso, či ji použít k masu či zelenině jako omáčku za studena.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Ořechové košíčky s medovým žervé a hruškami

Domácí jablečný džem se skořicí hotový za chvíli

Žíhaná dobrota

Italské steakové rolky se špenátem

Kuřecí vývar s bílým chřestem

Marocký losos s kuskusem

Čočka s rajčatovo celerovou omáčkou

Lehce pikantní BBQ marináda s česnekem a medem

Alsaský cibulový koláč

Video: Lahodné čokoládové košíčky plněné smetanovým krémem s arašídovým máslem

Snadná fitness bábovka s ovesnými vločkami

Ořechové palmiers se skořicí