Pizza bez mouky

Ingredience na 6 porcí
- 1 větší květák
- 1 vejce
- 1 hrnek strouhaného sýru ( nejlepší parmezán či mozzarela)
- sos na pizzu ( domácí či kupovaný)
- něco na vrch pizzy ( co má kdo rád)
Postup
Celkový čas přípravy: 30 min
Květák rozdělíme na růžičky a uvaříme do měkka. Zároveň si předehřejeme troubu na 180°C.
Když je květák měkký, slijeme z něj vodu a rozmačkáme ho na kaši, do které přimícháme vejce a strouhaný sýr. Plech vyložíme pečícím papírem, na který naneseme těsto do kulatého tvaru.. Vložíme do trouby a necháme cca 15 min. péct.
Po vytažení z trouby naneste na korpus sos na pizzu a ingredience na vrch pizzy. Poté vložíme na dalších 10-15 minut do trouby.
Mohlo by vás zajímat:
Fitness a zdravé