fbpx

Ingredience na 6 porcí

  • 1 větší květák
  • 1 vejce
  • 1 hrnek strouhaného sýru ( nejlepší parmezán či mozzarela)
  • sos na pizzu ( domácí či kupovaný)
  • něco na vrch pizzy ( co má kdo rád)

Postup

Celkový čas přípravy: 30 min

1

Květák rozdělíme na růžičky a uvaříme do měkka. Zároveň si předehřejeme troubu na 180°C.

2

Když je květák měkký, slijeme z něj vodu a rozmačkáme ho na kaši, do které přimícháme vejce a strouhaný sýr. Plech vyložíme pečícím papírem, na který naneseme těsto do kulatého tvaru.. Vložíme do trouby a necháme cca 15 min. péct.

3

Po vytažení z trouby naneste na korpus sos na pizzu a ingredience na vrch pizzy. Poté vložíme na dalších 10-15 minut do trouby.

Mohlo by vás zajímat:
Fitness a zdravé

Hodnocení a komentáře

pro přidání komentáře