Hubová praženica

Chatová sezóna začína a toto je výborný recept na začiatok dňa keď sa po rannej prechádzke vrátite s košíkom plným húb ;) fajný čerstvý chlebík k tomu a viac nám netreba :)

Petra Warner

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 150 g huby čerstvé
  • 10 g maslo + olivový olej
  • 4 vajcia
  • himalájska soľ
  • čerstvé korenie
  • petržlenová vňať
  • 1 cibiľa

Postup

1

Na masle a oleji si speníme na drobno nakrájanú cibuľu, pridáme čerstvé huby a dusíme do zmäknutia .....

2

Keď sú huby zmäknuté, pridáme vyšlahané vajíčka a miešame do požadovanej konzistencie ...

3

Na záver pridáme korenie, soľ a kopec vňate ...

Poznámka

Samozrejme vieme použiť aj iné huby ( kupované bežne dostupné alebo mrazené ) no my to máme najradšej z čerstvo nazbieraným a vždy niekde v horách na chate :)

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Ostružinová limonáda s rozmarýnem

Šťavnaté masové závitky z filo těsta

Sangrie z bílého vína s broskvemi, malinami a mátou

Bezlepkový vláčný cheesecake s vanilkou

Zapékaná quinoa s kuřetem, brokolicí a sýrem

Luxusní losos gravlax s hořčičnou omáčkou

Čočkový vegan portobello burger

Špagety s omáčkou z domácích rajčat a cukety

Tatarák

Sojové výpečky se zelím (vegan)

Jemný koláč z listového těsta s karamelem a restovanými banány

Jablkový koláč