Hubová praženica

Chatová sezóna začína a toto je výborný recept na začiatok dňa keď sa po rannej prechádzke vrátite s košíkom plným húb ;) fajný čerstvý chlebík k tomu a viac nám netreba :)

Petra Warner

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 150 g huby čerstvé
  • 10 g maslo + olivový olej
  • 4 vajcia
  • himalájska soľ
  • čerstvé korenie
  • petržlenová vňať
  • 1 cibiľa

Postup

1

Na masle a oleji si speníme na drobno nakrájanú cibuľu, pridáme čerstvé huby a dusíme do zmäknutia .....

2

Keď sú huby zmäknuté, pridáme vyšlahané vajíčka a miešame do požadovanej konzistencie ...

3

Na záver pridáme korenie, soľ a kopec vňate ...

Poznámka

Samozrejme vieme použiť aj iné huby ( kupované bežne dostupné alebo mrazené ) no my to máme najradšej z čerstvo nazbieraným a vždy niekde v horách na chate :)

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Veganské čevabčiči s bramborou kaší

Smetanový dort se sušenkami ala stracciatella

Ostružinový dezert

Krůtí stehna s provensálským kořením

Plněné batáty ala mexiko

Krémový nepečený fondán s brusinkami a pistáciemi

Valašská kyselica od cérky z valmezu

Letní ananasový salát s jablky a konopným semínkem

Video: Veselý dort v podobě roztomilého ježečka

Sekaná mumie

Kuskus s červenou řepou, mandarinkou, kešu

Video: Nápadité skořicové minitrdelníky z toustového chlebu plněné voňavými jablky