Pikantní sojové nudličky
Sojové maso v této křupavé pikantní úpravě si většinou oblíbí i masožravci.

Ingredience na 4 porce
- 1 balení sojových nudliček
- 1 lžíce kukuřičného škrobu
- olej na smažení
Na marinádu:
- 1 rovná lžička soli
- 1 vrchovatá lžička kari koření
- 1 lžička papriky (podle libosti buď sladká, pálivá nebo uzená – nebo prostě mix)
- 3 stroužky prolisovaného česneku
- 2 lžíce oleje
- 2 lžíce sojové omáčky Tamari
Postup
Celkový čas přípravy: 300 min
Nudličky dáme vařit na 15 minut do osolené vody. Potom je scedíme a ještě z nich pořádně vymačkáme vodu.
Z uvedených přísad umícháme marinádu, do které přidáme horké nudličky a necháme přes noc odležet v lednici.
Odleželé nudličky poprášíme kukuřičným škrobem a rychle osmažíme na oleji.
Poznámka
Podáváme s pořádnou hromadou podušené zeleniny a rýží.
Mohlo by vás zajímat:
Hlavní jídla
Hodnocení a komentáře
Přihlašte se pro přidání komentáře