Guacamole po italsku

TheKacabi

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 2 zralá avokáda
  • 1 malá červená cibule
  • 1 rajče
  • 1 lžíce nasekané bazalky
  • 1 lžíce nasekaného koriandru
  • 1 větší stroužek česneku
  • sůl+pepř
  • limetková/citronová šťáva
  • jalapeňo papričky

Postup

1

Vypeckujte avokáda a lžící vyjměte dužninu. Rajče přeřízněte a zbavte semínek. Zbytek nakrájejte na menší kostičky.

2

Cibuli nakrájejte na drobno. Pokud vám přijde chuť syrové cibule silná, přelijte nakrájenou cibuli horkou vodou, nechte tak 5 minut odstát a zceďte.

3

Česnek prolisujte a jalapeňo papričku nakrájejte nadrobno.

4

Ingredience smíchejte, dosolte a dopepřete dle chuti. Přidejte šťávu z citrusu, dle chuti (ale přibližně 1-2 lžičky).

5

Podávejte například s tortilla chipsy. V čistě sklenici s víkem můžete skladovat další 4 dny v lednici.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Roztomilí sušenkoví sněhuláčci

Krásný dort s jemným krémem a čokoládovými kapičkami

Video: Smetanová panna cotta s osvěžující jahodovou omáčkou

Domácí koblihy

Smažené jarní závitky

Čokoládové sušenky s karamelovým středem

Banánové lívance

Red Velvet cupcakes

Křupavé pralinky s náplní z bohatého čokoládového těsta

Beetburger – veganský řepný burger s guacamole

Video: Slavnostní příloha – Zapečené věžičky z bramborové kaše masovou omáčkou uvnitř

Charlotka