Mandlo-rozinková srdíčka bez mouky a másla

Tato ořechová srdíčka strašně miluji. Jsou převážně z ořechů a rozinek, takže jsou i lehce zdravější.

Terezka Zemanová

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 150 g hrozinek
  • 350 g mandli
  • 200 g moučkového cukru
  • 1 vejce

Dále

  • mixér
  • vykrajovátko srdíčko <3 hrubá mouka na podsypání

Postup

1

Hrozinky dáme do mixéru, pak přidáme mandle, vejce a cukr a mixujeme dokud se nám nevytvoří těsto.

2

Vypracujeme těsto, vložíme do lednice na 1 hodinu minimálně.

3

Vál si posypeme hrubou moukou rozválíme - těsto cca vysoké jako perníkové těsto a vykrajujeme a skládáme na plech.

4

Upečeme na 180 C asi do 14 minut. Po upečení necháme na plechu 5 minut, pak opatrně sloupneme a dáme na mřížku vychladnout a pokapeme čokoládovou polevou a můžeme lepit marmeládou- my nelepíme chutná nám i bez marmelády, to je už na vás.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Jednoduché křehké máslové sušenky s vanilkou + videorecept

Video: Mražené jogurtové dortíčky s müsli a zdobené ovocem

Bulgurový koláč s rajčaty, mozzarelou, žampióny

Cuketové kapsičky se sýrovo masovou náplní

Nejrychlejší a nejlahodnější karamelový krém

Květákový krém

Dýňová smetanová polévka s kari

Video: Dokonalý pečený květák bohatě provoněný kořením

Jarní závitky se špenátem a avokádem

Dezert „6 schodů do nebe“

Křehké kynuté uzlíky s česnekem a strouhaným čedarem

Kuře na pomerančích s brusinkami