Olivový krém

Jednoduchý a rychlý recept na krém z černých oliv, který se perfektně hodí podávaný společně s bagetkou jako finger food během aperitivu. Hodí se perfektně na jakoukoliv bagetku, křupavé chlebíky nebo na teplou „bruschettu„, kterou jste právě vytáhli z trouby. Olivový krém může být i skvělým pomocníkem při přípravě jakékoliv rajčatové omáčky k těstovinám. Množství ingrediencí je čistě podle vašich chutí, dávejte akorát pozor, abyste nedali příliš česneku nebo ančoviček a tak nepřesolili omáčku.

Ilove Italy

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 500g oliv (můžete i namíchat nakládané + z konzervy)
  • 2 stroužky česneku
  • 4 kousky ančoviček
  • 4 lžíce olivového oleje (ten přidávejte po kouscích, dokud nedosáhnete požadované krémovosti)
  • půl kávové lžičky kapary

Postup

1

Oloupejte česnek a všechny ingredience hoďte do mixéru. Míchejte, dokud vám nevznikne pěkný krém. Můžete dochutit trochou pepře nebo solí a eventuálně přidat ještě trochu ingrediencí.

2

Krém pak namažte na opečenou bagetku nebo křupavé chlebíky.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Nádherný čokoládový koláč Bounty se dvěma druhy čokolády

Hovězí na máslové dýni, batátech a bylinkách

Lentilkové cookies

Domácí ovesné mléko

Vláčný tvarohový koláč s rozinkami

Segedínský guláš s kváskovým knedlíkem

Kokosová pavlova s čokoládovým mousse a banány

Kakaové řezy (roláda) s tvarohovou náplní

Kávový likér z domácího salka

Matcha cake

Krémový hořčicový dip s podmáslím

Opékané brambory a čerstvé zelené fazolky s uzenou klobásou