
Těsto
Krém
Z ovesné mouky, proteinu, vajec a mléka promíchejte hladké těsto na lívance.
Těsto lijte na rozpálenou nepřilnavou pánev a lívanec opékejte 30 vteřin z každé strany.
Upečený lívanec stočte do ruličky a v tomto tvaru ho “zafixjte” třeba nožem nebo těžším předmětem. Lívance nechte takto vychladnout a poté už by se neměly otevírat.
Na krém promíchejte všechny suroviny, poté jej přendejte do cukrářského nebo igelitového sáčku a naplňte jím stočené lívance.
Na konce lívanců nasypte čokoládové kousky, chcete-li a servírujte.
Lívance jsou skvělé i druhý den po pobytu v ledničce.
Nutriční hodnoty (1 porce): Kcal: 110, Sacharidy: 5,5 g, Vláknina: 0,7 g, Bílkoviny: 11,5 g, Tuk: 4,5 g