Slaný štrůdl

Tak tento štrůdl rozhodně nezůstane dlouho na talíři. Dělám vždy rovnou 3.

Slaný štrůdl

Ingredience na 10 porcí

  • 1 listové těsto
  • špenátové listy (mohou být i rozmražené)
  • 1 červená paprika
  • šunka
  • sýr
  • anglická slanina
  • kečup
  • provensálské koření

 

Postup

Celkový čas přípravy: 60 min

1

Listové těsto rozdělíme na 3 díly. Na pomoučeném podkladu je rozválíme.

2

Potřeme kečupem, posypeme kořením a naskládáme ingredience dle chuti (sýr, pak šunku a papriku). Zabalíme a spojem dolů položíme na plech. Takto uděláme i další 2 štrůdly.

3

Pečeme na 200 °C. Můžeme potřít štrůdly vejcem nebo máslem. Hotové nakrájíme.

Mohlo by vás zajímat: Pro začátečníky, Recept bez chodu

Hodnocení a komentáře

Filip

Filip

Miluji to!

Odpovědět

pro přidání komentáře