Slaný štrůdl

Tak tento štrůdl rozhodně nezůstane dlouho na talíři. Dělám vždy rovnou 3.

Marti

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 1 listové těsto
  • špenátové listy (mohou být i rozmražené)
  • 1 červená paprika
  • šunka
  • sýr
  • anglická slanina
  • kečup
  • provensálské koření

Postup

1

Listové těsto rozdělíme na 3 díly. Na pomoučeném podkladu je rozválíme.

2

Potřeme kečupem, posypeme kořením a naskládáme ingredience dle chuti (sýr, pak šunku a papriku). Zabalíme a spojem dolů položíme na plech. Takto uděláme i další 2 štrůdly.

3

Pečeme na 200 °C. Můžeme potřít štrůdly vejcem nebo máslem. Hotové nakrájíme.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Vařené kuřecí prso na jablkách s pomeranči

Vařená hruška s ořechy

5 receptů na domácí směsi koření

Bazalkovo-citrónové cupcaky

Nepečené snídaňové tyčinky ze 4 ingrediencí

Cibulový koláč

Osvěžující kuskusový salát s rajčátky a cibulkou

Žitné bagetky

Cheesecake s čokoládovou pěnou

Avokádové špagety se sušenými rajčaty

Osvěžující, jogurtový nápoj Lassi – 10 skvělých receptů, ze kterých si vybere každý

Domácí pažitková pomazánka na způsob Lučiny