Domácí čokoládový pribiňáček

Markéta

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 1 polotučný tvaroh
  • 1 smetanu ke šlehání (250 ml)
  • 50g hořké vysokoprocentní čokolády
  • 20g jemného třtinového cukru
  • špetku bourbon vanilky

Postup

1

Čokoládu si ve vodní lázni necháme rozpustit s trochou smetany.

2

Mezitím vyšleháme smetanu s cukrem a vanilkou.

3

Tvaroh poté vyšleháme se šlehačkou a nakonec vmícháme rozpuštěnou čokoládu.

4

Naplníme skleničky případně je dozdobíme ovocem a dáme do ledničky.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Cizrnová polévka

Dezert „6 schodů do nebe“

Video: Pečené bramborové koule plněné čedarem

Borůvkový&kešu krém

Jahodový hamburger

Video: Snadný čedarový chleba bez hnětení

Krémová polentová kaše s restovanou zeleninou

Utopenci ke konzumaci do 4. hodin

Video: Máslové košíčky s vanilkovým žloutkovým krémem z Hongkongu

Polévka z fazolí mungo

Rychlé bezlepkové pečivo bez kynutí

Pečená mrkev s javorovým sirupem