Domácí čokoládový pribiňáček

Markéta

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 1 polotučný tvaroh
  • 1 smetanu ke šlehání (250 ml)
  • 50g hořké vysokoprocentní čokolády
  • 20g jemného třtinového cukru
  • špetku bourbon vanilky

Postup

1

Čokoládu si ve vodní lázni necháme rozpustit s trochou smetany.

2

Mezitím vyšleháme smetanu s cukrem a vanilkou.

3

Tvaroh poté vyšleháme se šlehačkou a nakonec vmícháme rozpuštěnou čokoládu.

4

Naplníme skleničky případně je dozdobíme ovocem a dáme do ledničky.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Kyselé překvapení

Nektarinkový chia pudink

Sezamové sušenky s brusinkami

Ovocná svačinka s mandlemi a medem

Kapustové závitky s pohankovou směsí a tofu

Sýrové sušenky

Salát ze syrové brokolice a květáku s dresingem

Palačinky s chutí mrkvového dortu

Krém z mascarpone s broskvemi

Video: Nepečené ovocné energy tyčinky ve 3 krocích

Jablečný koláč s tvarohem

Citrónovo-limetkový koktejl s proseccem