Koko – čoko lívance

Opět jedna z edice vydatných snídaní :-)

Dětem zdravě

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 60g pohankové lámanky /pohankové mouky
  • 1 PL lněných semínek
  • 2 lžíce karobu (kakaa)
  • 8 PL kokosového mléka
  • 1 PL kokosového krému (tuhá část kokosového mléka)
  • 1 PL datlového sirupu
  • 1 KL prášku do pečiva (bez fosfátů z vinného kamene)
  • 1 KL ghí + na smažení

Postup

1
Pohankovou lámanku a lněná semínka jsem dala do mixéru a udělala mouku (můžete použít přímo pohankovou mouku, tu jsem ale bohužel neměla)
2
Přidáme všechny ostatní suroviny (můžeme zrovna do mixéru) a umícháme hladké těsto, které by mělo být hustší než třeba na palačinky, aby na pánvi drželo tvar a moc se neroztékalo.
3
Na troše ghí smažíme malé lívanečky (dávám ghí vždy jen na první porci, pak už to jde na sucho)
4
Zdobíme dle chuti. (Dávala jsem kokosový krém smíchaný se zakysankou)
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Podzimní zeleninový salát

Zapečená cuketa s omáčkou marinara

Slaný koláč z listového těsta zapékaný s bramborami, šunkou a sýrem

Francouzské toasty

Video: Veganské a zdravé mac’n’cheese z dýně s pečenými rajčátky

Lahodná oříšková roláda se zakysanou smetanou

Křupavé košíčky se sladkou vaječnou náplní

Jednoduchá sušená jablka se skořicí, zázvorem a muškátovým oříškem

Domácí mini Bounty tyčinky

Sushi – 3 základní druhy (maki, uramaki, nigiri)

Večerní krekry fit well s tvarohem a pažitkou

Video: 4 způsoby, jak ozdobně nakrájet ovoce