Domácí zmrzlina (sorbet) meloun-kokos

Vodní meloun a kokos - pořádná dávka osvěžení :)

Anonymní uživatel

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 1 konzerva kokosového mléka
  • vodní meloun

Postup

1

meloun nakrájíme a dáme lehce zmrazit

2

meloun rozmixujeme a přidáme kokosové mléko z konzervy. promixujeme a můžeme servírovat.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Patizon s cottage sýrem s kuskusem a rýžovými vrtulemi

Jablkový koláč

Sladkost ke kávě: Jemné řezy se skořicovou drobenkou

Veganské čevabčiči s bramborou kaší

Salát z pečené z dýně hokkaido a červené řepy s ořechy

Krémové cuketové rizoto

Domácí mini koblížky s vanilkovou polevou

Domácí bílý chléb bez kynutí a hotový do hodiny

Italský koktejl

Domácí sojanéza

Dietní tiramisu za 10 minut pro fitness nadšence

Nepečený tvarohový cheesecake s banány a ořechy