Skořicová buchta se slunečnicovými semínky a švestkami

Skořice v kombinaci se švestkami je dokonalá !

Domi

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 450 g celozrnné špaldové mouky
  • 1 kypřící prášek do pečiva
  • 5 lžiček skořice
  • 150 g třtinového cukru
  • 1 vanilkový cukr
  • 2 lžičky citrónové šťávy
  • 4 vejce
  • 500 ml kefíru
  • 50 ml řepkového oleje
  • 5 lžiček slunečnicových semínek
  • švestky

Postup

1

Vypeckujeme švestky. Smícháme mouku s kypřícím práškem, skořicí a slunečnicovými semínky.

2

Vejce vyšleháme s cukrem do pěny, a poté přidáme citrónovou šťávu, kefír a olej.

3

Do tekuté směsi vsypeme sypkou směs a vyšleháme v hladké těsto.

4

Těsto vlijeme do tukem vymazaného a moukou vysypaného plechu a navrch poklademe švestky. Pečeme na 180 °C cca 35 minut.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Vláčné dýňové kostky s čokoládou a sušenkovým korpusem

Avgolemono – řecká citrónová polévka

Super rychlý a snadný koláček ze sušeného ovoce

Lehký čokoládovo jahodový dort

Rajčatovo-bazalková omáčka na těstoviny s tofu

Domácí kokosová zmrzlina

Lahůdková pomazánka z ovesných vloček a tofu

Pečená švestková povidla (paleo)

Švédský sypaný tvarohový koláč

Plněné žampiony

Vypečené pizza tyčinky s parmezánem

Čínské nudle s kuřecím masem